Nov 26, 2018

Nyhet! XRond - ett system för dig som besiktigar!


Q1 2019 lanserar Wideco Sweden AB ronderingssystemet XRond.

Ett system för alla typer av branscher som på något sätt ronderar, besiktigar eller arbetar med checklistor i sin verksamhet.

XRond – ett informationssystem för enkel tillsyn och besiktning av objekt. Systemet är designat för att enkelt samla in, analysera och hantera information.

XRond är ett webbaserat besiktningssystem där du lägger upp dina objekt som skall ronderas, vad som skall checkas av på objekten och sedan är det bara att köra.

Själva ronderingen sker via en app på din telefon eller Ipad så därmed ett smidigt och flexibelt system även för den som ronderar.

Trött på papperslistor och Excel vid besiktning? Nu finns det en enkel digitala lösning!

Läs mer på www.xrond.se





Loading...

MEST LÄSTA

SENASTE NYTT

I FOKUS

Nyheter från
våra partners
 • Ekonomi

  Bostadsrättsföreningens rätt att ta ut avgift för andrahandsupplåtelser

  Styrelser i många bostadsrättsföreningar har koll på att det numera finns en möjlighet att ta ut en avgift av en bostadsrättshavare som vill upplåta sin lägenhet i andrahand. Det har dock märkts av en osäkerhet kring hanteringen av denna avgift. Nedan ska redas ut vad som egentligen gäller.
  685
 • Historisk återblick på bomarknaden: Så har Sveriges bostadspriser utvecklats de senaste 20 åren

  Efter flera år med stigande bostadspriser har uppgångarna saktat in under det senaste halvåret, men hur har prisutvecklingen på bostäder egentligen sett ut på längre sikt? I hela landet har villapriserna stigit med 249 procent på 20 år medan bostadsrättspriserna ökat med 579 procent. Upplands-Bro är den kommun där bopriserna stigit mest med hisnande 2 474 procent på bostadsrätter. Villapriserna har ökat mest i Stockholms kommun med hela 464 procent. Det visar Svensk Fastighetsförmedlings nya kartläggning.
  817
 • Ekonomi

  Majoritet tror på fortsatt stigande bopriser

  En majoritet, 56 procent, av svenskarna tror att bostadspriserna fortsätter att stiga, vilket är en något högre andel än i höstas. Samtidigt är svenskarna kluvna om bostadsräntornas utveckling. Det visar en undersökning från Nordea på onsdagen.
  914